23.6.2016 tekijältä admin Ei käytössä

Palvelumme

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Haluamme palvella kaikkia seurakuntia ja kaikkia tunnustuskuntia. Asiakkaanamme ovat myös Puolustusvoimat, vankilat, teologiset oppilaitokset, järjestöt ja tietysti yksityiset henkilöt.

Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme suurella sydämellä ja kädet ristissä. Palvelumme on myös joustavaa. Meille voi soittaa tai ottaa yhteyttä mös ns. virka-ajan ulkopuolella.

Olemme myös esillä maakunnissa. Meillä on omat alue-edustajat Pohjanmaalla, Lapissa sekä Päijät Hämeessä. Heihin voit olla yhteydessä ja heitä voi pyytää käymään esittelemään tuotteitamme.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Palveluväitteemme on: ei ole niin pientä tai suurta tapahtumaan, johon ette voisi  pyytää meiltä tarjousta. Tehkää se. Olipa tarpeesi yksi kynttilä tai kesäjuhlat 100.000 kannattaa aina  kysy meiltä tarjousta.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Pyrimme myös palvelemaan mahdollisissa palautuksissa joustavasti. Mikäli tuote ei ole tilauksen mukainen, neuvottelemme aina korvaavista tuotteista. Palautuskäytäntömme voit tutustua ”sopimusehto-sivuillamme”.

Tervetuloa asiakkaaksemme. PS. Kauttamme saatte myös hautuumaatavaroita, kuljetuskärrejä sekä arkunkantoliinoja.

.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]