5.8.2014 tekijältä admin Ei käytössä

Joensuun Kirkkotarvike

Joensuun Kirkkotarvike Oy on toiminut vuodesta 2007. Liike-ideamme on palvella seurakuntia, uskonnollisia yhteisöjä, puolustusvoimia, vankiloita sekä järjestöjä tuottamalla heille heidän toiminnassaan tarvitsemia tuotteita.  Pääartikkelimme ovat kaikki kirkollisiin toimituksiin (ehtoollinen, kaste, vihkiminen, suru) liittyvät tuotteet, kynttilät (oma tehdas) sekä asusteet. Lisäksi toimitamme hautuumaatarvikkeita. Olipa kyseessä kymmenien tuhansien vieraiden kesäjuhla tai muutaman hengen kokoontuminen, palvelemme samalla innokkuudella.

Suurin osa tuotteistamme tulee Suomen ulkopuolta. Käytämme kuitenkin esimerkiksi ehtoolliskalustoissa kotimaisia alihankkijoita mm. kaverreuksissa ja kuljetus/säilytyslaatikoissa. Kaikki myymämme kynttilät valmistetaan omassa kynttilätehtaassame ja steariinisekoitus on oma salainen reseptimme. Kynttilämme palavat kauniisti, eivät valu tai savuta.

Joensuun Kirkkotarvike Oy toimii koko Suomen alueella. Palvelemme kaikkia seurakuntia. Tervetuloa asiakkaaksemme.

Nettikaupassamme on vain pieni osa tuotteistamme. Kysy aina tarjousta ja tuoteideoita.

 

Terveisin

 

Aulikki Turunen

yrittäjä, toimitusjohtaja

aulikki.turunen@kirkkotarvike.fi
Puh: 040-418 7476